PC Assemblage

Voor verder vragen neem contact op  via WhatsApp

Categorie:

Beschrijving

ASSEMBLAGE VOOR EEN VOLLEDIG SYSTEEM

 Bij volledige systeemassemblage monteren wij het systeem met de door jou gekozen onderdelen.

Assemblage

Volledige PC Assemblage : €69,00

Assemblage PC omvat het volgende:

 1. Compatibiliteitscontrole

 2. BIOS-update

 3. Professionele assemblage

 4. Kabelmanagement

 5. Validatietests

 6. Installatie Windows 7-10-11

DEELASSEMBLAGE

Onze assemblageservice biedt ook diverse overige diensten aan, voor wie slechts een deel van zijn pc wil laten assembleren of een upgrade wil laten uitvoeren. Een populaire deelassemblage is bijvoorbeeld de CPU- en koelermontage, waarbij de processor, de koeler en het geheugen alvast op het moederbord worden geïnstalleerd. De meest risicovolle stappen van het bouwen van een pc doen wij zo voor je.

 1. BIOS-Update = €15,00
 2. Vervangen SSD/HDD pc of notebook= €15,00
 3. Montage CPU + koeler= €25,00
 4. Montage Videokaart=€12,00
 5. Windows 7-10-11 installatie =€30,00
 6. Probleem met Computer oplossen =€59,00

Alle prijzen zijn incl BTW

Assemblage  Computer en Verzending :

Wachten bij de deurmat, dat zouden wij zelf ook doen! Om je niet onnodig lang in spanning te houden over wanneer je jouw game computer in ontvangst kunt nemen, houden we je graag goed op de hoogte van de status van je bestelling.

Je kan de order status bekijken via e-mail;, de status updates via de mail in de gaten houden en wij nemen bij elke klant even telefonisch contact op om te melden als uw game computer wordt verzonden.

Bent u niet thuis, dan zult u een bericht in de brievenbus vinden met daarop het dichtstbijzijnde postkantoor waar het pakket dan kan worden opgehaald.

De product  die u heeft besteld worden via PostNL of DHL geleverd op het adres dat u heeft opgegeven

Je bestelling wordt per pakketpost verzekerd verzonden. Zodra je pakket is verzonden krijg je een Track & Trace-code toegestuurd waarmee je je bestelling kunt volgen

Assemblage  Computer en ophalen :

Bent u op zoek naar een nieuwe computer, maar kunt u niet precies vinden wat u zoekt? De oplossing: Stel uw eigen pc samen bij Computer Gallery. Door uw eigen computer samen te stellen bent u vrij om onderdelen te kiezen die voor u belangrijk zijn, zoals een krachtige vieokaart en processor .Stel zelf je droom pc of gamePC samen, kies uit Intel of AMD.

Je kunt bij ons kiezen uit 5 configurators om jouw nieuwe pc samen te stellen. Wat zijn de verschillen tussen deze 5?

Premium PC samenstellen ► Hier kun je een betaalbare pc samenstellen (Intel of AMD) bedoeld voor dagelijks gebruik, voor school, werk, startende gamers. We bouwen deze pc’s vaak voor bedrijven bedoeld voor administratief werk, scholen, en onderwijsinstellingen. Je vindt hier alle onderdelen die je nodig hebt om een snelle en betaalbare pc samen te stellen die jarenlang mee kan, ook met bijvoorbeeld i3 en i5 processoren.

Pro-Line PC samenstellen ► Bedoeld voor de meer professionele pc gebruiker, zoals creators / ontwerpers, veel opslag van grote bestanden, veel uitbreidingsmogelijkheden en bedoeld om 24 uur per dag berekeningen uit te kunnen voeren. Kies uit meerdere schijfstations, NVIDIA Quadro videokaarten, de nieuwste generatie processoren en moederborden, de snelste SSD’s, en vele andere mogelijkheden.

Ultimate Game-PC samenstellen ► Zoals de naam al zegt kun je hier je ultieme game-pc samenstellen. Kies uit verschillende (RGB) behuizingen, gaming moederborden, extra RGB verlichting, natuurlijk samen met de nieuwste en beste processorserie van Intel en AMD.

High-End Game-PC samenstellen ► In de basis hetzelfde als de Ultimate Game-PC configurator, maar dan met nog betere en snellere onderdelen, die uiteraard (helaas) duurder zijn en alleen voor de echte die-hard gamers bedoeld zijn. Onder andere de high-end moederborden met DDR5 geheugen in plaats van DDR4, de nieuwe AMD processorserie, en andere game-onderdelen.

U kunt contact nemen viaContact Formulier of direct bellen op 0617364696

https://computergallery.nl/software/

Zie onze reviews op   https://nl.trustpilot.com/review/computergallery.nl