Veilig en snel afrekenen met ideal!

NU BELLEN:
+316 17364696

Slider 1 Computer Gallery
Slider 2 Computer Gallery
Slide One
Slide Two
previous arrow
next arrow
Veilig en snel afrekenen met ideal!
NU BELLEN:
+316 17364696
Slider 1 Computer Gallery
Slider 2 Computer Gallery
Slide One
Slide Two
previous arrow
next arrow
PC op maat

Gaming computer

on
Custom Gaming PC 2024

Gaming computer

Gaming pc rtx 4060 Ti / i5-14500/ 32GB DDR5

 

Bent u op zoek naar een nieuwe Gaming computer , maar kunt u niet precies vinden wat u zoekt? De oplossing: Stel uw eigen pc samen bij Computer Gallery. Door uw eigen computer samen te stellen bent u vrij om onderdelen te kiezen die voor u belangrijk zijn, zoals een krachtige vieokaart en processor .Stel zelf je droom pc of gamePC samen, kies uit Intel of AMD.

Je kunt bij ons kiezen uit 5 configurators om jouw nieuwe pc samen te stellen. Wat zijn de verschillen tussen deze 5?

Premium PC samenstellen ► Hier kun je een betaalbare Gaming computer samenstellen (Intel of AMD) bedoeld voor dagelijks gebruik, voor school, werk, startende gamers. We bouwen deze pc’s vaak voor bedrijven bedoeld voor administratief werk, scholen, en onderwijsinstellingen. Je vindt hier alle onderdelen die je nodig hebt om een snelle en betaalbare pc samen te stellen die jarenlang mee kan, ook met bijvoorbeeld i3 en i5 processoren.

Pro-Line PC samenstellen ► Bedoeld voor de meer professionele pc gebruiker, zoals creators / ontwerpers, veel opslag van grote bestanden, veel uitbreidingsmogelijkheden en bedoeld om 24 uur per dag berekeningen uit te kunnen voeren. Kies uit meerdere schijfstations, NVIDIA Quadro videokaarten, de nieuwste generatie processoren en moederborden, de snelste SSD’s, en vele andere mogelijkheden.

Ultimate Game-PC samenstellen ► Zoals de naam al zegt kun je hier je ultieme Gaming computer samenstellen. Kies uit verschillende (RGB) behuizingen, gaming moederborden, extra RGB verlichting, natuurlijk samen met de nieuwste en beste processorserie van Intel en AMD.

High-End Game-PC samenstellen ► In de basis hetzelfde als de Ultimate Game-PC configurator, maar dan met nog betere en snellere onderdelen, die uiteraard (helaas) duurder zijn en alleen voor de echte die-hard gamers bedoeld zijn. Onder andere de high-end moederborden met DDR5 geheugen in plaats van DDR4, de nieuwe AMD processorserie, en andere game-onderdelen.

U kunt contact nemen via info@computergallery.nl of direct bellen op 0617364696

https://computergallery.nl/pc-gaming/

 

Onze review op google

Google

Tweakers

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0
    0
    Winkelwagen
    Je winkelwagen is leegTerug naar Winkel